Stage Vacature Software Developer

stage samen leren

De grootste online community van Nederland bouwen. Dat is onze droom. Steeds meer mensen ontdekken Socie en onze community groeit hard.

Socie is de app voor besloten groepscommunicatie. Met Socie (www.socie.nl) heb je één centrale plek voor alles rondom jouw community. Ledenlijsten, agenda’s, discussies, nieuwsberichten, podcast, documenten en nog veel meer.

Ons team van enthousiaste medewerkers is voor de stageperiode vanaf september 2023 op zoek naar een leergierige software developer. Kom jij ons team versterken en bouw jij straks mee aan de grootste online community? We kunnen je een ding beloven, geen dag is hetzelfde en deze stage zal zeker niet misstaan op je CV. 

Socie kantoor

 Tijdens je stage/afstuderen ga je:

  • Applicaties en Apps ontwikkelen en/of uitbreiden voor iOS, Android, PWA (Angular) en/of server (Java Vert.x)
  • Onderzoek doen naar nieuwe technieken en mogelijkheden (in overleg met de wensen en eisen van de opleiding)
  • Meewerken in het team van app ontwerpers en ontwikkelaars
  • Veel lachen om slechte grappen

Je wordt begeleid door ervaren ontwikkelaars, om tot een optimaal resultaat te komen. Eigen ideeën en inbreng worden gewaardeerd en in overleg kan de stage/afstudeeropdracht verder vorm worden gegeven.

Voor de functie vragen we een goede kennis van het ontwikkelen van software, met kennis van OO programmeren. Kennis van het ontwikkelen van software voor iOS, Android en/of Angular is een pré.

Lees meer

RK maria parochie Drenthe
Case

RK Parochie Maria, Hertogin van Drenthe

‘‘Je hebt alle informatie van de parochie direct beschikbaar in je broekzak’’ Mirjam Buizer-Mens uit Barger-Compascuum is naast secretaris in het parochiebestuur

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.