Gegevens wissen

De manier waarop je al je persoonlijke gegevens wist uit Socie

Je kunt je account verwijderen via de app. Al je persoonlijke gegevens met betrekking tot jouw account worden dan onmiddellijk verwijderd.

Volg deze stappen: 

  1. Open de app. 
  2. Open het menu in de app en tik bovenaan op je eigen naam.
  3. Tik vervolgens op ‘Mijn account’.
  4. Tik op ‘Mijn gebruikersaccount’.
  5. Tik op ‘Account verwijderen’ om uw account te verwijderen.
Let op! Dit geldt voor de Socie App. Voor onze partner apps kan er een andere werkwijze zijn. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende partner.