De VVE App voor jouw community!

Activeer binnen 2 minuten een gratis App voor jouw VVE of ga voor de Plus App met meer functionaliteiten.

5k+

Communities

500k+

Gebruikers

Socie app voor VVE

Delen van documenten en nieuws

Deel eenvoudig notulen, onderhoudsrapporten of andere documenten met bewoners. Gewoon op één plek, voor iedereen toegankelijk.

Meer verbinding en betrokkenheid

Bewoners staan in contact met de VVE beheerders en met elkaar. Zo kunnen bewoners eenvoudig met elkaar communiceren, elkaar helpen en informeren.

Een veilige App en eenvoudig in gebruik

Een veilige omgeving door registratie met uitgebreide privacy-instellingen. Jouw privacy en die van je leden is gewaarborgd. Alle data is eenvoudig te beheren via de browser.

Voorbeeld Socie App

Gerichte communicatie​

Met Socie kun je gestructureerd informatie delen met leden of groepen. Denk aan veiligheidsprotocollen en handleidingen. Je kunt de onderdelen van de App, als beheerder, zelf bepalen en inrichten. Daarnaast per groep te autoriseren.

Alle bewoners op de hoogte

Met de Socie App blijven al je bewoners op de hoogte van alle belangrijke updates. Of het nu gaat om nieuwtjes, meldingen van defecten, gepland onderhoud of nieuwe bewoners.

Documenten delen met iedereen of specifieke groepen

Deel onderhoudsplanningen en handleidingen met alle bewoners of vergaderagenda’s en notulen met een specifieke groep als het bestuur. Alle informatie op één plek.

Laat bewoners stemmen

Benieuwd wat jouw bewoners van bepaalde onderwerpen vinden? Vraag het in een poll. 

Online Socie demonstratie

Meld je aan voor de gratis Socie App demonstratie om kennis te maken met de Socie App. 

Dé meest eenvoudige App voor VVE's

Een VVE beheren is al complex genoeg. Met de gratis VVE App van Socie wordt dit beheer niet alleen makkelijker, je creëert ook nog eens interactie tussen leden. Dit draagt uiteindelijk bij aan de betrokkenheid bij de VVE!

Beheer agenda's en organiseer evenementen

Laat leden zichzelf aan- of afmelden voor events of vergaderingen en beheer eenvoudig agenda’s. Wie is er aanwezig op de aankomende bestuursvergadering?

Synchronisatie met eigen agenda

Voeg via een koppeling automatisch evenementen vanuit externe agenda’s toe. Beheerders houden zo eenvoudig vergaderingen en evenementen up-to-date. 

Bereik jouw leden met push-notificaties​

Belangrijke mededelingen verstuur je makkelijk met een push-notificatie. Zo weet je zeker dat alle bewoners op de hoogte zijn.
Voorbeeld Socie App
Socie.nl - The App for your community

AVG proof en eenvoudig

Beheer alle data en privacy-instellingen van jouw online community App in één online beheeromgeving via de browser. Creëer een veilige online omgeving voor jouw leden, ook in de gratis App. 

AVG proof en veilig

Vanzelfsprekend, maar toch belangrijk om te noemen: de gegevens van jouw leden worden veilig opgeslagen en beheerd.

Eenvoudig beheer van privacy-instellingen

Pas eenvoudig je privacy-instellingen aan zodat jij en je leden grip houden op hun eigen data.

Bepaal wie wat mag zien

Bepaal wie jouw gegevens mag zien. Denk aan leden of (specifieke) groepen of het tonen van je verjaardag. Misschien wil je jouw geboortedatum niet aan iedereen tonen…

Cases

Havenkwartier
Case
Daphne

Havenkwartier Rotterdam

“Dankzij de vroegtijdige inzet van de Socie App konden bewoners al tijdens de bouwfase met elkaar in contact komen, waardoor er snel

Lees verder »
Fenix 1
Case
William van Rijn

Fenix 1 – Appartementencomplex | Rotterdam

Fenix 1 is een prijswinnend wooncomplex in de wijk Katendrecht in Rotterdam. De oude monumentale overslagloods tegenover hotel New York werd bijzonder stijlvol herontwikkeld en heringericht. Er is een open community van bewoners, horeca, kantoren en zelfs een inpandige circusschool. 

Lees verder »
William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.