app voor sportvereniging

De App voor sport
verenigingen

Creëer in 2 minuten een eigen App voor jouw sportvereniging of kies voor een ledenadministratie met App bij AllUnited.

5k+

Communities

500k+

Gebruikers

Meer interactie binnen jouw sportvereniging of team

Mobiliseer je vereniging in een oogwenk. Stuur doelgerichte berichten naar leden of groepen. Verbind spelers en sporters en creëer je eigen sportvereniging of team App.

 

Communiceer en beheer vanuit één App ​

Alle teams, spelers, programma’s en events in de App. Altijd op de hoogte van jouw favoriete teams! Je mist niets meer rondom jouw sportclub of sportteam.

AVG proof en gebruiksvriendelijk​

Een veilige omgeving door uitgebreide privacy-instellingen. Zo blijft de privacy van je leden gewaarborgd.

Voorbeeld interactie sportvereniging app

Verbreed jouw communicatie naar je leden

Het verenigingsleven volgt jouw leden ook buiten het clubhuis. Of ze nu thuis zijn, op school of werk. Ze kunnen altijd volgen wat er gebeurt en meedoen als ze dat willen. Socie helpt om leden meer te betrekken bij de vereniging en bij elkaar.

Laat leden met elkaar communiceren

Bouw en beheer jouw App, waar je ook bent. Bekijk de laatste statistieken, laat leden van jouw sportvereniging elkaar via ledenlijsten vinden en communiceren. Schrijf een nieuwsbericht of stuur een melding naar alle leden. Wie wil er nu geen eigen team App?

Meer mogelijkheden met AllUnited​

Sportverenigingen die gebruik maken van de ledenadministratie software van AllUnited, hebben vele extra mogelijkheden en automatische koppelingen tot hun beschikking.

Laat leden zelf tekst, foto's of video's delen

Deel je mooiste momenten met iedereen in de vereniging. Een mooie tekst of foto of video. Met Socie deel je het snel en gemakkelijk met iedereen.

Online Socie demonstratie

Meld je aan voor de gratis Socie App demonstratie om kennis te maken met de Socie App. 

Communiceer en deel eenvoudig vanuit één App​

Met jouw sportvereniging App communiceer je online eenvoudig met je leden. Bereik je leden direct door push-notificaties te sturen, organiseer evenementen of deel documenten. Allemaal via een overzichtelijk beheer via de browser.

Stuur push-notificaties​ naar jouw leden

Belangrijke mededeling voor alle of voor een deel van je leden of bepaalde teams? Stuur een push-notificatie. Zo is iedereen op de hoogte.

Geld inzamelen door crowdfuning of sponsoring

Wil je geld ophalen voor een goed doel of je eigen sportvereniging? In de sport community App van Socie maak je makkelijk een crowdfunding aan of plaats je een advertentie. Go get those goals!

Organiseer evenementen

Met Socie organiseer je snel en eenvoudig een gezellige BBQ en nodig je al je leden uit. Zij kunnen aangeven of ze erbij zijn. Zo kom je ook eenvoudig te weten wie er op de ALV van de vereniging komen.
Voorbeeld communiceren sportvereniging app
Socie voorbeeld van AVG en veiligheid

AVG proof en eenvoudig

Hou grip op de data en zorg voor een veilige omgeving met de Socie Sportvereniging App. Mede dankzij uitgebreide privacy-instellingen houden leden regie over hun eigen data.

Veilige data-opslag

Alle gegevens van jouw leden worden volgens de AVG-normen veilig opgeslagen en beheerd. Zo weet je zeker dat de data niet in verkeerde handen terrecht komen.

Eenvoudig beheer van privacy-instellingen

Pas eenvoudig je privacy-instellingen aan zodat jij en je leden grip houden op hun eigen data. De App helpt je zelfs herinneren om regelmatig je privacy-instellingen te reviewen. Jij bepaalt immers wie jouw gegevens mogen zien.

Extra privacy-instellingen

De App heeft vele extra privacy-instellingen. Bepaal als beheerder of modules met persoonsgegevens extra beveiligd moeten worden, aan specifieke groepen getoond mag worden of afgeschermd moet zijn.
William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.