Vacature Marketing, Sales & Communicatie – Part time (16-32 uur)

vacature socie

Vacature Marketing, Sales & Communicatie – Parttime (16-32 uur) 

Wij zijn Socie. Al meer dan 10 jaar verbinden we miljoenen mensen met ons community platform. Met onze gebruiksvriendelijke App kunnen mensen met elkaar verbinden, onderling communiceren, passies delen en elkaar inspireren. Ook zorgen we voor gemak en fun. Dit doen we voor sport – en studentenverenigingen, kerkcommunities, bedrijven, zorgorganisaties, muziek- en theatergezelschappen en nog veel meer. 

Ons platform wordt dagelijks door meer dan 130.000 mensen gebruikt. We zijn dan ook trots marktleider binnen de kerken met onze Scipio App en in de verenigingsmarkt met onze ClubApp. Ook steeds meer nationale en internationale communities ontdekken onze Socie App.

Team

Bij Socie hebben we een enthousiast team waar plezier voorop staat. Met een mix van Developers, Designers en Commerciële mensen is geen dag hetzelfde. De sfeer is dynamisch met lekkere deuntjes uit onze Sonos-speaker. We houden van mooie dingen maken maar wel op onze manier. Goed, stabiel, gebruiksvriendelijk en met moderne technieken. Oh ja, we worden blij van spelletjes, blije klanten die taart komen brengen, borrelnootjes en foute Duitse Schlagers op vrijdagmiddag.

Wie zoeken we? 

Socie groeit. Nationaal en internationaal. Om ons verder te helpen groeien zoeken  we per direct een enthousiaste parttime Marketing, Sales & Communicatie medewerker (m/v). Jouw taken zijn divers en verdeeld over de verschillende Apps die we hebben. Zo zoek je nieuwe communities en help je ze desgewenst hun draai te vinden op het Socie platform. Ook geef je periodiek demonstraties over onze Partner Apps aan geïnteresseerden. Daarnaast denk je mee over sales en promotie. Tenslotte creëer en beheer je communicatie uitingen van de Scipio en Socie App. 

Wat bieden we jou? 

We bieden jou een leerzame en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We kunnen je één ding beloven, geen dag is hetzelfde en veelzijdigheid is gegarandeerd. 

Jouw werkzaamheden variëren dan ook van sales, marketing, support, reizen (als je wilt), strategisch meedenken, het creëren van promotionele (social media) content, het schrijven van pakkende webteksten, het brainstormen over onze branding en alles wat je zelf belangrijk vindt. Je krijgt daarbij een rol in het marketingteam.

Wil jij meebouwen? Ben je een aanpakker? Niet bang voor apps of software? Houd je van flauwe humor en wandelen door het Groningse stadspark? En durf jij verantwoordelijkheid te dragen en initiatief te nemen? Spring dan in het diepe, want wij zijn op zoek naar jou!

Gewenst profiel:

  • Studierichting Marketing/Communicatie/Commerciële Economie.
  • Zelfstandig, ambitieus en leergierig.
  • Proactief, bereid fouten te maken om ze vervolgens (samen) op te lossen en je deinst er niet voor terug verantwoordelijkheden te dragen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift).
  • Je hebt sterke affiniteit met (online) marketing en Social Media. 

Wat bieden wij:

  • Een start-up omgeving met jonge collega’s.
  • Veel zelfstandigheid (als je dat aankan).
  • Ruimte voor creativiteit en ideeën.
  • Een passend salaris.

Solliciteren?

Klinkt dit als jouw ideale (bij)baan? Stuur dan een passende motivatie t.a.v. William van Rijn: william@socie.nl of bel: (06 – één drie vijf twee twee drie zes zes)

Socie B.V. | Peizerweg 87 – Groningen | www.socie.nl

Lees meer

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.