Socie Premium Hub App

Unieke gelaagde app structuur met hoofd en sub communities

Socie Premium Hub in het kort: 

 • Eigen ‘branded’ Hoofdapp in de Apple Store & Google Play store 
 • Diverse gekoppelde hub community apps 
 • Elke App heeft zijn eigen community leden
 • Leden kunnen lid zijn van 1 of meerdere communities
 • Switch eenvoudig tussen meerdere app communities binnen 1 app met onze unieke switcher 
 • Geef het beheer van de Subcommunity apps uit handen of beheer ze zelf 
 • Verschillende licenties op subcommunity app niveau mogelijk (start/plus)
Hub model voorbeeld

Wat is Socie Premium Hub? 

Socie premium hub is een gelaagd model waarin je communities met 1 hoofdcommunity en diverse subcommunities met elkaar verbindt. De leden kunnen eenvoudig ‘wisselen’ tussen de hoofapp en hun community app via de Switch knop. De subcommunities hebben een eigen beheer en zijn daardoor zelf te configureren. De hubapps kun je zelf beheren of eigen app beheerders geven.  

Zo volgen leden alle informatie op hoofd en subcommunity niveau vanuit 1 app omgeving.

De constructie is ideaal indien de community op verschillende niveaus wil communiceren met de community leden. 

Ideaal voor gelaagde organisaties zoals:

 • Sport organisaties die zelf een App willen om hun community te informeren maar de onderliggende communities ook zelf een app willen bieden die door hen te beheren is. 
 • Stichtingen die zelf een eigen app willen en onderliggende organisaties ook een medium willen bieden om persoonlijk te communiceren
 • Bedrijven die hun klanten of partners die eenzelfde doelgroep bedienen een bijzonder communicatiemiddel bieden 
 • Organisaties die meerdere vestigingen met eigen communities hebben maar zelf ook een hoofdapp willen vullen met informatie.
 • Franchise organisaties vanwaaruit alle franchisers moeten worden geïnformeerd / geïnspireerd.
 • Organisaties die vanuit het hoofdkantoor en vanuit vertigingen direct willen communiceren met medewerkers 

Voor wie is Socie Premium Hub?

Socie Premium Hub is een App voor jouw ‘hoofdcommunity’ aangevuld met verschillende sub of partner apps. De Hub constructie is ideaal als de leden lid zijn van een hoofdcommunity maar tegelijkertijd ook van 1 of meerdere subcommunities. Je kunt ervoor kiezen om de subapps door klanten, partners, suborganisaties etc te laten beheren.

Wat is het verschil met een Socie Premium?

Bij een Socie Premium App heb je 1 ‘branded’ App in de Apple Store & Google Play store. Deze heeft jouw eigen logo en omschrijving. Je kunt met subcommunities werken, maar dat moeten dan losse apps zijn. Indien leden hetzelfde e-mailadres gebruiken in deze losse Apps zouden ze via het profiel kunnen wisselen tussen deze communities. De losse Apps zijn dan gewoon Socie apps (of partner apps). 

Met Socie premium hub kun je communities echt koppelen waardoor je vanuit de app kunt switchen met de switch. en mischien nog wel belangrijker, deze communities kunnen worden geopend vanuit de premium “branded’ HoofdApp. 

Wat is het verschil met een Socie Partnership? 

Er zijn diverse verschillen met een Socie partnership. Het hub model kan overigens ook binnen een partnership als model worden ingericht. De Premium Hub constructie kan worden aangeschaft waarbij er een aantal communities worden gekoppeld aan de hoofdapp. De regie rondom koppelen ligt bij Socie. In het partnercontract heb je zelf regie over het aanmaken van nieuwe communities en kun je deze koppelen aan de Hoofdapp. In de partnersconstructie zitten nog meer voordelen. Meer daarover lees je hier op de partnerpagina

Wat kost Socie Premium Hub?  

De kosten van Socie Premium Hub zijn 3600,- ex btw per jaar. 

Hierin zitten ook alle werkzaamheden voor het plaatsen in de App stores en het koppelen van de Hub communities. De kosten voor eventuele hub communities zijn afhankelijk van de gekozen licenties. 

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.