Android Developer

Een Android Superheld

Dat is wat jij bent als Android Developer bij Socie! Je gaat nieuwe functies en modules uitwerken en inbouwen samen met het team. In dit team zit je samen met developers voor iOS/server en de UX designer. Daarnaast kun je helpen bij de rest van ons platform, zoals de API server (Java) en/óf in het beheergedeelte (Angular): net wat jouw interesse heeft. Want onze roadmap baseren we altijd op basis wat we zelf belangrijk en tof vinden om in de app te stoppen. 

Als Android Developer ben je juist niet een klein radertje in een groot geheel. Jij en jouw werk doen er echt toe. Jij bent eindverantwoordelijk voor de Android applicatie. Heel belangrijk dus, want de app heeft gemiddeld zo’n 50.000 unieke gebruikers per dag. Daarom zoek je naar mogelijkheden om de app verder uit te breiden, te verbeteren en efficiënter te maken. Maar zeker ook mooier, sneller en overzichtelijker! 

Wat vragen we van jou als Android Developer? 
Humor is het belangrijkst, dan pas je perfect in ons team!

socie kantoor

Verder vragen we van jou:                  

  • Kennis en ervaring met Java;
  • Een enthousiaste, leergierige en samenwerkende houding;
  • Een pietje-precies-houding: jij houdt ervan als alles klop

Waarom Socie? 

  • Kies voor een 32, 36 of 40 urige werkweek;
  • Een salaris van 2.500 tot 3.500 op basis van fulltime;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses;
  • Flexibele werkuren en -locaties;
  • Samen bepalen we welke dikke developer laptop jij de jouwe mag noemen;
  • Een klein bedrijf waar iedereen elkaar goed kent. 

Wat we ook doen? Samen een rondje park lopen om met elkaar bij te praten. De week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel en we sluiten niet uit dat we een potje OpenRA spelen met/tegen elkaar. En natuurlijk horen borrels (met een activiteit), en barbecues er ook helemaal bij! 

Over Socie
Wij hebben een droom: de grootste online community van Nederland bouwen. En onze community groeit al hard, want steeds meer bedrijven, kerken en verenigingen weten ons te vinden. We zijn daardoor marktleider in diverse markten, zo reserveert bijvoorbeeld half Nederland een tennisbaan via onze apps. Inmiddels zijn we gegroeid van start-up naar scale-up: klaar om verder te groeien naar nieuwe markten in binnen- en buitenland!

Ons kantoor is gelegen aan de ring nabij het stadspark in Groningen. Vanaf de grote markt is het 5 minuten fietsen en vanaf het station is het 5 minuten met de bus. Meer een coureur? Dan is er voldoende parkeerplek bij ons op het terrein. 

Het Socie kantoor in Groningen


Ben jij onze Android Superheld..?!?
Klinkt dit als een bedrijf en product wat écht bij jou past? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar Berend (berend@socie.nl of 06 1344 7856) met je cv of je GitHub profiel. Hopelijk spreken we je snel! 

Lees meer

RK maria parochie Drenthe
Case

RK Parochie Maria, Hertogin van Drenthe

‘‘Je hebt alle informatie van de parochie direct beschikbaar in je broekzak’’ Mirjam Buizer-Mens uit Barger-Compascuum is naast secretaris in het parochiebestuur

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.